dissabte, 25 de febrer del 2012

El major robatori de la història de Catalunya

Una gran feina d'investigació que val la pena fer-la pública. Aquest tipus d'informació no la trobareu als mitjans de comunicació als que estem acostumats. Interessantíssim, si teniu ganes de posar-vos encara una mica més de mala llet.

Un cop he vist els reportatges, intentant assimilar-ho tot o gairebé tot, m'he reafirmat amb la idea d'aprofitar cada minut del dia i gaudir-ne, si es pot.


Esperar "una millor època" amb la colla de lladres, cacics, sicaris i mentiders dels que estem envoltats, és una insensatesa. Cada moment serà millor si cadascú de nosaltres desitja que ho sigui.

Definitivament, ara hem de callar menys que mai, ja n'hi ha prou de robatòris de guants blancs. Un altre món és possible i el tenim a les nostres mans.

Sols el poble salva el poble!







El major robatori de la història de Catalunya
Segueix-nos a Twitter: @_cafeambllet

Fa dos anys que a la revista cafèambllet investiguem el que fan amb els diners públics els gestors de la sanitat catalana. Hem trobat coses escandaloses.

Facturas fantasma, centenars de milers d'euros gastats en estudis que ningú ha pogut veure, alcaldes de diversos partits cobrint-se les esquenes els uns als altres, amenaces....

En aquest vídeo expliquem amb tot detall com funciona la trama, el mecanisme que permet que, arreu de Catalunya, polítics i empresaris gastin sense cap control centenars de milions d'euros cada any...

http://albanodante.blogspot.com/2012/02/el-major-robatori-de-la-historia-de.html?spref=fb

http://youtu.be/ru4GVlNWO4M

http://youtu.be/QHtMffmlNAk